Danakon er glade for at kunne fortælle, at vi sammen med JJW Arkitekter, Torkil Laursen, Dansk Energi Management & Esbensen og Teknologisk Institut er blevet prækvalificeret til første etape af HP4-renoveringen af Brøndby Strand Parkerne.

Opgaven omfatter teknisk rådgivning og bistand ved PCB-sanering og efterfølgende totalrenovering af 320 boliger fordelt på fem højhuse. Derudover omfatter opgaven en renovering af udearealer og P-kældre.

I Brøndby Strand Parkerne lægges der nye planer for en sammenhængende og levende bydel med stort fokus på bæredygtighed. Renoveringen skal omdanne området med grønne og miljøvenlige tiltag og forbedre tilgængeligheden i området både indad til og udad til.

Renoveringen bliver kaldt HP4. HP står for helhedsplan og firetallet angiver, at det er den fjerde store renovering, der nu skal i gang i Brøndby Strand Parkerne. Danakon er sammen med det øvrige team blevet prækvalificeret til den første etape af byggeriet.

Danakon og det resterende Team-JJW er prækvalificeret på baggrund af gode erfaringer med at skabe fremtidssikrede løsninger på både bruger-, drift- og energiniveau. Som ekspert inden for håndtering af miljøproblematiske stoffer i bygninger og byggematerialer og disses påvirkning på indeklima, er Teknologisk Institut med på holdet.

Privatlivs preference center

Nødvændig

Hjemmeside & brugerindstillinger

wp-settings-1, wfwaf-authcookie, gdpr

Google

Analyse af trafik og data, annoncesporing

Adwords, Analytics, Tag Manager
Se full oversigt på vores privatlivspolitik eller ved at klikke på "mere information"

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?