Danakon er glade for at kunne fortælle, at vi sammen med JJW Arkitekter, Torkil Laursen, Dansk Energi Management & Esbensen og Teknologisk Institut er blevet prækvalificeret til første etape af HP4-renoveringen af Brøndby Strand Parkerne.

Opgaven omfatter teknisk rådgivning og bistand ved PCB-sanering og efterfølgende totalrenovering af 320 boliger fordelt på fem højhuse. Derudover omfatter opgaven en renovering af udearealer og P-kældre.

I Brøndby Strand Parkerne lægges der nye planer for en sammenhængende og levende bydel med stort fokus på bæredygtighed. Renoveringen skal omdanne området med grønne og miljøvenlige tiltag og forbedre tilgængeligheden i området både indad til og udad til.

Renoveringen bliver kaldt HP4. HP står for helhedsplan og firetallet angiver, at det er den fjerde store renovering, der nu skal i gang i Brøndby Strand Parkerne. Danakon er sammen med det øvrige team blevet prækvalificeret til den første etape af byggeriet.

Danakon og det resterende Team-JJW er prækvalificeret på baggrund af gode erfaringer med at skabe fremtidssikrede løsninger på både bruger-, drift- og energiniveau. Som ekspert inden for håndtering af miljøproblematiske stoffer i bygninger og byggematerialer og disses påvirkning på indeklima, er Teknologisk Institut med på holdet.