Sommeren er for alvor ved at indfinde sig, og det er ved at være den tid på året, hvor de fleste søger mod sol, strand, grill og kolde is. Mange har lukket computeren og er gået på ferie, og har nu tid til at komme ned i gear og nyde det flotte danske sommervejr med venner og familie.

Hos Danakon går vi også på ferie – flere er allerede ud at nyde sommersolen. Der er dog stadig mulighed for, at komme i kontakt med os der er på kontoret på tlf.: 43 99 22 77.

 Vi takker for en fantastisk start på 2022, hvor der har været stor travlhed med nye og spændende opgaver. En opgave der glæder os særligt, er Børnehuset i Tuse, som er under opførelse for Holbæk Kommune, og som vi DGNB-certificerer til Guld. Derudover sagde beboerne i den almene boligafdeling, Folehaven, ”ja” til at gennemføre Helhedsplanen, som vi nu er i fuld gang med at projektere sammen med Domus Arkitekter der er totalrådgivere på opgaven.

Inden Danakon’s medarbejdere drog på ferie, var der dømt sommerhygge, med en sejltur i kajak på Amager Strand, og de der havde lyst kunne efterfølgende tage en forfriskende dukkert og nyde en den sidste aftensol.

Vi ønsker alle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere en skøn sommer!