Specialister i byggerådgivning

Ingeniørvirksomhed, der rådgiver bygherrer, arkitekter, kommuner, almene boligforeninger mv.

Toften, Albertslund

Toften fremtidssikres

Toften er Vridsløselille Andelsboligforenings ældste afdeling. Den er opført i årene 1949-1950 og består af seks boligblokke i tre etager med i alt 99 boliger. Ud af de 99 boliger, er otte  torumsboliger, 61 er trerumsboliger og 30 er firerumsboliger. Afdelingen består desuden af 23 ældre- og handicapegnede boliger i stueetagen. Boligerne er bygget i ventilerede gule mursten, med termoruder og skrå sorte eternittage. I de syd- og vestvendte facader er der altaner. Desuden har nogle boliger franske altaner.

Nyeste krav og standarder
Projektet i Toften omfatter udarbejdelse af en helhedsplan med henblik på at opnå støtte fra Landsbyggefonden. Desuden skal afdelingen fremtidssikres, så den lever op til de nyeste krav og standarder. Den seneste tilstandsvurdering for bebyggelsen viser nødvendigheden ved en renovering af afdelingen. Renoveringen anbefales blandt andet at omfatte renovering af bad, køkken, altaner, kloak, tagudskiftning samt murværksarbejder og nyt varmeanlæg.

I udarbejdelse af helhedsplanen og renoveringen er det vigtigt for teamet og processen, at beboerne engageres og føler ejerskab til projektet. Der vil derfor være et særligt fokus på beboerhåndteringen, så alle får den bedst mulige oplevelse af renoveringsprocessen og resultatet. Udgangspunktet er en demokratisk proces, hvor ønsker, behov og værdier vil blive afklaret.

Øje for lidt mer!
Danakon er ingeniørrådgiver på projektet i Toften og har særligt ansvar for konstruktionerne ved modernisering af boligerne. Derudover er Danakon ansvarlig for udskiftning af installationer ved etablering af nye badeværelser og nye køkkener. 80% af Danakons opgaver udføres for de almene boliger selskaber. Mange af opgaverne har vi selv skabt ved helhedsplaner og forhandlinger med Landsbyggefonden. Dermed har vi stor erfaring med skema A og B og vil derfor bistå BO-VEST og Vridsløselille Andelsboligforening som en stærk partner i arbejdet med en helhedsplan, der skal kunne gennemføres med støtte fra Landsbyggefonden.

Emne: Toften, Albertslund
Bygherre: BO-VEST
Arkitekt: Rubow Arkitekter
Byggeår: 2016 – 2019
Byggesum: 75 mio. kr.
Honorar: 3,5 mio. kr.
Omfatter: Helhedsrenovering startende med en helhedsplan med henblik på at opnå støtte fra Landsbyggefonden. Projektet omfatter renovering af tagboliger, modernisering af boliger samt nye badeværelser og køkkener.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.
Udfyld nedenstående formular, så svarer vi dig hurtigst muligt.

  Kontakt os

  Danakon a/s
  Rådgivende Ingeniører FRI

  Adresse

  Sengeløsevej 4
  2630 Taastrup

  Telefon
  p
  CVR

  83 13 26 12