Specialister i byggerådgivning

Ingeniørvirksomhed, der rådgiver bygherrer, arkitekter, kommuner, almene boligforeninger mv.

VVS og Ventilation

Et godt indeklima er en vigtig del af komfort og velbefindende i en bolig, et godt læringsmiljø i skoler og institutioner og et frugtbart arbejdsmiljø på kontorer og i bygninger. Indeklimaet og mindskelse af fugt afhænger i høj grad af god ventilation.

Ventilationen er som regel mekanisk og spiller en stor rolle i en bygnings energiforbrug. Tænkes bygningens placering i forhold til sol og vind ind i byggeprocessen fra start, vil ventilationen kunne bidrage til energibesparelser.

Danakon har god erfaring med at benytte ventilation med varmegenvinding, hvor den mekaniske ventilation benytter luft udefra til at bevare et godt klima i boligen og samtidig skabe et ventileret miljø.

Danakon udfører projektering af VVS og ventilation, og vi har gennem mange år specialiseret os i energioptimering og modernisering af bygninger og forsyningssystemer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam lacinia at dolor non consectetur. Proin mollis congue mi, eu ullamcorper dolor dapibus ac. Ut lacinia purus ipsum, sed imperdiet augue luctus non. Curabitur quis urna ante.

Kontakt os

Danakon A/S
Rådgivende Ingeniører FRI

Adresse

Sengeløsevej 4,
2630 Taastrup

Telefon
p
CVR

83 13 26 12