Specialister i byggerådgivning

Ingeniørvirksomhed, der rådgiver bygherrer, arkitekter, kommuner, almene boligforeninger mv.

Adresse

Taastrup Hovedgade 22
2630 Taastrup

Telefon

Danakon a/s rådgivende ingeniører

Danakon er en veletableret rådgivende ingeniørvirksomhed, der siden 1952 har rådgivet bygherrer, arkitekter, kommuner, almene boligforeninger og mange andre kundegrupper inden for løsning af bygge- og ingeniørfaglige udfordringer.

 

Specialist i byggerådgivning

Danakon har, i kraft af sine mange år i branchen, opbygget solide erfaringer inden for nybyggeri, renovering og energirådgivning. Med vores specialistviden har vi markeret os inden for energioptimering og modernisering af bygninger og forsyningssystemer. Det betyder, at vi har en stor berøringsflade inden for byggeriet, med en stor fast kundekreds.

Helhedsorienterede løsninger

Hos Danakon kendetegnes vi ved at se et hvilket som helst projekt i et helhedsorienteret perspektiv, hvor økonomiske, sociale og miljømæssige hensyn tilsammen skaber det bedste resultat.

I vores rådgivningsarbejde lægger vi stor vægt på faglighed, og ved projektering er det vigtigt for os at optimere byggeriet ved at vælge løsninger med god totaløkonomi og materialer af høj kvalitet. Vi har et særligt fokus på bygbarhed og stræber desuden hele tiden efter at forbedre arbejdsmiljøet.

Vision, mission og Øje for lidt mer!

I Danakon har vi i alle opgaver fokus på, hvordan vi kan bidrage til at leve op til vores vision om at realisere fremtidens bæredygtige løsninger. Hver dag bidrager derfor vi til at udvikle byggeriet i en bæredygtig retning til gavn for mennesker, miljø og samfund. Det gør vi ved at ved at holde vores løfte til vores kunder og samarbejdspartnere – at vi altid har øje for lidt mer!

Vision

Vi vil realisere fremtidens bæredygtige muligheder.

Mission

Vi bidrager til at udvikle byggeriet i bæredygtig retning til gavn for mennesker, miljø og samfund.

Løftet

Vi har øje for lidt mer!

Kvalitetssikring og -styring

I Danakon kvalitetssikrer vi alle vores rådgivningsydelser baseret på den internationale standard for kvalitetsledelsessystemer DS/EN ISO 9001. Til kvalitetssikring og kvalitetsstyring har Danakon en kvalitetssikringschef og følger egen intern kvalitetshåndbog, der er udarbejdet på grundlag af Byggestyrelsens retningslinjer.

I Danakon fokuserer vi hele tiden på at gøre kvaliteten af vores projekter endnu bedre. Det betyder, at vi samtidig løbende vurderer og opdaterer vores kvalitetssikringssystem.

Projektledelse

Ved totalrådgivning eller delt rådgivning knytter Danakon en ansvarlig projekteringsleder til projektet. Projekteringslederen bevarer den tætte kontakt gennem hele projektet. Dermed sikrer vi høj kvalitet til byggeprojektet.

 

Miljøpolitik og ledelse

Ved valg af materialer til byggerier og renoveringer udvælger Danakon altid produkter, hvis livscyklus belaster miljøet mindst muligt. Desuden udføres vores ydelser i henhold til kravene om miljørigtig projektering.

Kontakt os

Danakon A/S
Rådgivende Ingeniører FRI

Adresse

Taastrup Hovedgade 22
2630 Taastrup

Telefon

Privatlivs preference center

Nødvændig

Hjemmeside & brugerindstillinger

wp-settings-1, wfwaf-authcookie, gdpr

Google

Analyse af trafik og data, annoncesporing

Adwords, Analytics, Tag Manager
Se full oversigt på vores privatlivspolitik eller ved at klikke på "mere information"

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?