Vores ydelser

Se hvad vi tilbyder inden for ingeniørrådgivning

Danakon a/s rådgivende ingeniører

Danakon er en veletableret rådgivende ingeniørvirksomhed, der siden 1952 har rådgivet bygherrer, arkitekter, kommuner, almene boligforeninger og mange andre kundegrupper inden for løsning af bygge- og ingeniørfaglige udfordringer.

 

INGENIØRRÅDGIVNING

Danakon rådgiver og projekterer inden for konstruktion, renoveringer, nybyggeri, VVS, ventilation, energimærkning, energireno-vering, isolering, indeklima mm. Vi lægger stor vægt på bygbarhed og totaløkonomi.

Læs mere

RENOVERING

Hos Danakon handler en god renovering om at sikre en ejendom eller bebyggelse til fremtiden. Det vil sige, at bygningen skal leve op til de krav og standarder, der er for miljø, energiforbrug, funktionalitet, kvalitet og sikkerhed.

Læs mere

NYBYGGERI

Danakon har i mange år hjulpet bygherrer, kommuner og boligselskaber med ingeniør-rådgivning ved opførelse af boliger, institu-tioner, plejecentre, erhverv mm. Vi har et godt overblik over byggeprocessen og de forskellige krav og standarder.

Læs mere

VVS OG VENTILATION

Et godt indeklima er en vigtig del af komfort og velbefindende. Danakon udfører projektering af VVS og ventilation, og vi har gennem mange år specialiseret os i energioptimering og modernisering af bygninger og forsyningssystemer.

Læs mere

ENERGIMÆRKNING

Energimærket er et godt værktøj til at identificere og gennemføre fornuftige energibesparelser. Danakons energikonsulent udfører en grundig registrering af ejendommen og foretager en række beregninger på de forskellige dele af klimaskærm og VVS-anlæg.

Læs mere

ENERGIRENOVERING

Dårligt indeklima er en udfordring i mange ejendomme. En energirenovering giver ofte gode muligheder for forbedret indeklima, bedre miljø og besparelser. I Danakon tilpasser vi løsningen, så den passer til kundens økonomiske udgangspunkt.

Læs mere

TILSTANDSVURDERING

Skal I renovere jeres ejendom eller skal du sælge bolig? Så er det en god idé at få udført en tilstandsvurdering. Tilstandsvurderingen kan hjælpe dig med at prioritere, hvilke forbedringer, der med fordel vil kunne gennemføres.

Læs mere

EL-INSTALLATIONER

Danakons elafdeling er vokset og består nu af 2 erfarne elingeniører. Elafdelingen projekterer stærk- og svagstrømsinstal-lationer til mange forskellige typer byggeri.

Læs mere

 

BRANDRÅDGIVNING

Ved udgangen af 2019 trådte de nye regler om brandrådgivere i kraft. Danakon tilbyder nu at løse opgaver med brandrådgivning og udarbejdelse af brandstrategirapporter til byggesager samt start- og sluterklæringer til kommunen.

Læs mere

DGNB-certificering

Vi tilbyder, og har omfattende erfaring med DGNB-certificering af alle former for byggerier, blandt andet nybyggeri og renoveringer af kontorbygninger, etageejendomme og rækkehuse samt byområder og bygninger i drift.

Læs mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.
Udfyld nedenstående formular, så svarer vi dig hurtigst muligt.

  Kontakt os

  Danakon a/s
  Rådgivende Ingeniører FRI

  Adresse

  Sengeløsevej 4
  2630 Taastrup

  Telefon
  p
  CVR

  83 13 26 12