Specialister i byggerådgivning

Ingeniørvirksomhed, der rådgiver bygherrer, arkitekter, kommuner, almene boligforeninger mv.

Tilstandsvurdering

Skal I renovere jeres ejendom eller skal du sælge bolig? Så er det en god idé at få udført en tilstandsvurdering. Tilstandsvurderingen giver jer et overblik over bygningens eller husets tilstand. Det kan være en fordel, hvis du vil have overblik over de ting, der er nødvendige at få lavet, eller hvis det er nødvendigt at kende levetiden på de forskellige dele af bygningen.

Byggeteknisk gennemgang

Som bygningsejer har man behov for en kvalificeret vurdering af eventuelle istandsættelses- og vedligeholdelsesarbejder for at kunne fremlægge flerårige driftsbudgetter. I den forbindelse kan Danakon tilbyde at udføre en byggeteknisk gennemgang af jeres ejendom med udarbejdelse af en tilstandsrapport.

Rapporten beskriver de gennemgåede bygningsdele og deres tilstand, samt angivelse af eventuelle istandsættelses- og vedligeholdelsesarbejder. Rapporten kan suppleres med et 5-10 årigt vedligeholdelsesbudget. Danakon kan også udarbejde tilstandsrapporter for enkelte bygningsdele.

Tilstandsvurderingen kan hjælpe jer med at prioritere, hvilke forbedringer, der med fordel vil kunne gennemføres.

Sikkert køb og salg

Sælger du dit hus, er det dig, der har ansvar for fejl og mangler ved huset i op til 10 år efter salget. Kan du fremvise en tilstandsrapport, en elinstallationsrapport og et tilbud om ejerskifteforsikring, inden du underskriver købsaftalen, kan du dog blive fritaget for dette ansvar.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.
Udfyld nedenstående formular, så svarer vi dig hurtigst muligt.

  Kontakt os

  Danakon a/s
  Rådgivende Ingeniører FRI

  Adresse

  Sengeløsevej 4
  2630 Taastrup

  Telefon
  p
  CVR

  83 13 26 12