Specialister i byggerådgivning

Ingeniørvirksomhed, der rådgiver bygherrer, arkitekter, kommuner, almene boligforeninger mv.

Renovering

Hos Danakon handler en god renovering om at sikre en ejendom eller bebyggelse til fremtiden. Det vil sige, at bygningen skal leve op til de krav og standarder, der er for miljø, energiforbrug, funktionalitet, kvalitet og sikkerhed.

Vi betragter en renovering som en investering i fremtiden, der gør bygningen til et bedre sted at være komfortmæssigt og sundhedsmæssigt, og som samtidig er rentabel. For os er det vigtigt, at et hvilket som helst projekt har en god totaløkonomi. Det betyder, at det skal kunne betale sig at foretage renoveringen nu og i fremtiden.

I Danmark repræsenterer en byggestil ofte en bestemt tidsperiode, og en stor del af et områdes identitet ligger i bygningernes udtryk. I Danakon lægger vi derfor stor vægt på, at bevare udtrykket i den danske bygningsmasse, men med opdaterede kvaliteter. Vi glæder os over, når vi kan være med til at gøre et område attraktivt og konkurrencedygtigt såvel økonomisk, socialt og miljømæssigt.

Projektering med BIM

Bygge- og renoveringsopgaver projekteres med Building Information Modeling. BIM-projektering er en ny måde at samarbejde om digitalprojektering, som betyder højere kvalitet i alle faser og mindsket risiko for byggefejl.

Vi tilbyder rådgivning inden for bl.a.:

Facaderenovering
Tagrenovering
Betonrenovering
Renovering af installationer
Renovering af VVS
Kloakrenovering
Til- og ombygninger
Tagboliger

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.
Udfyld nedenstående formular, så svarer vi dig hurtigst muligt.

  Kontakt os

  Danakon a/s
  Rådgivende Ingeniører FRI

  Adresse

  Sengeløsevej 4
  2630 Taastrup

  Telefon
  p
  CVR

  83 13 26 12