Specialister i byggerådgivning

Ingeniørvirksomhed, der rådgiver bygherrer, arkitekter, kommuner, almene boligforeninger mv.

Bygherre- og ingeniørrådgivning

Danakon rådgiver om alt inden for konstruktion, renoveringer, nybyggeri, VVS, ventilation, energimærkning, energirenovering, isolering, indeklima mm.

Vi udvikler og tilbyder nyskabende, energibesparende, bæredygtige og økonomisk mest fordelagtige løsninger. Bl.a. deltager vi løbende i sager og udviklingsprojekter, hvor vi kan bidrage til at skabe konkurrencedygtige boliger og bygninger, og vi ser spændende muligheder i at udvikle metoder til at gøre byggeriet attraktivt og fremtidssikret.

Danakon har stor erfaring med renovering, nybyggeri, energioptimering og forsyningssystemer. Vi rådgiver og projekterer inden for ethvert bygge- og anlægsprojekt og lægger stor vægt på bygbarhed og totaløkonomi i vores løsninger. Eksempler på vores opgaver er tag- og facaderenoveringer, til- og ombygninger, opførelse af boliger, efterisolering, udskiftning af vinduer og døre, ventilation, indeklima og altaner.

Med Danakon a/s som rådgiver er hvert enkelt projekt sikret optimal vejledning og bistand lige fra idéfasen til den sidste kontrolgennemgang.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.
Udfyld nedenstående formular, så svarer vi dig hurtigst muligt.

  Kontakt os

  Danakon a/s
  Rådgivende Ingeniører FRI

  Adresse

  Sengeløsevej 4
  2630 Taastrup

  Telefon
  p
  CVR

  83 13 26 12