Specialister i byggerådgivning

Ingeniørvirksomhed, der rådgiver bygherrer, arkitekter, kommuner, almene boligforeninger mv.

Ingeniørrådgivning – Nybyggeri

I Danakon har vi i mange år hjulpet bygherrer, kommuner, almene boligselskaber samt andels- og ejerboligselskaber med ingeniørrådgivning under opførelse af såvel boliger, institutioner, plejecentre, erhverv og meget andet.

I kraft af vores mangeårige erfaring har vi et godt overblik over byggeprocessen og de forskellige krav og standarder inden for energiforbrug, miljø og sikkerhed fra bl.a. myndigheder.

Som kunde hos Danakon får du tilknyttet en fast byggerådgiver, der har overblik hele vejen igennem byggeprojektet, og som også fungerer som din sparringspartner. Danakons byggerådgiver lægger stor vægt på, at projektet er bygbart og at totaløkonomien er god.

Vores specialister i byggeledelse og fagtilsyn har det overordnede ansvar for tidsplaner og budgetter under udførelsen af projektet og sørger altid for, at byggesagen bliver fulgt succesfuldt til dørs.

Projektering med BIM

Bygge- og renoveringsopgaver projekteres med Building Information Modeling. BIM-projektering er en ny måde at samarbejde om digitalprojektering, som betyder højere kvalitet i alle faser og mindsket risiko for byggefejl.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.
Udfyld nedenstående formular, så svarer vi dig hurtigst muligt.

  Kontakt os

  Danakon a/s
  Rådgivende Ingeniører FRI

  Adresse

  Sengeløsevej 4
  2630 Taastrup

  Telefon
  p
  CVR

  83 13 26 12