Specialister i byggerådgivning

Ingeniørvirksomhed, der rådgiver bygherrer, arkitekter, kommuner, almene boligforeninger mv.

Energirenovering

Kulde, fugt, høj varmeregning og dårligt indeklima. Det er en udfordring i mange ejendomme. En energirenovering giver ofte gode muligheder for forbedret indeklima, bedre miljø og besparelser. I Danakon tilpasser vi løsningen, så den passer til kundens økonomiske udgangspunkt. Vi leverer bæredygtige løsninger og fremtidssikrer boliger, institutioner og arbejdspladser ved at sørge for, at de kan leve op til fremtidens krav og standarder.

Tænk energien med, når du renoverer

Skal jeres ejendom renoveres, er det oplagt at tænke energiforbruget med i processen. I ældre ejendomme er forbruget ofte højere end nødvendigt. Det betyder, at I vil kunne spare på varmeregningen og samtidig skabe et mere bæredygtigt energiforbrug.

Lad Danakon fremtidssikre energiforbruget

Danakon tilbyder en gennemgående plan for, hvordan jeres ejendom kan få et tidssvarende energiforbrug. Vores rådgiver giver dig overblik og beslutningsgrundlag til at prioritere de forbedringer, der vil give dig de mest energimæssige fordele.

Lavenergiklasse og bæredygtighed

Danakon har markeret sig som en erfaren partner, når det gælder bæredygtige løsninger. Vi har projekteret flere ejendomme efter Bygningsreglementets Lavenergiklasse 2015, og vi sørger altid for, at økonomiske, sociale og miljømæssige hensyn tilsammen skaber det bedste resultat.

Vi energirenoverer alle slags bygninger eksempelvis med henblik på at opnå en ønsket energiklasse eller et ønsket energimærke. Vi udfører også energirenovering af enkelte dele af bygninger fx vinduer, facader, tag eller varme- og ventilationssystemer.

Indeklima

I Danmark lever vi 90% af vores liv inden døre. Derfor er det særligt vigtigt for vores sundhed og velbefindende, at indeklimaet i vores boliger er sundt og godt. Specielt i energieffektive og tætte bygninger er dårligt indeklima en stor udfordring. Problemet er, at indeklimaet sjældent bliver målt.

Få målt indeklima inden I renoverer

Inden du renoverer din ejendom, er det vigtigt først at måle, hvorfor tallene for indeklima, energiforbrug, CO₂ og luftfugtighed ser ud, som de gør. Målingerne giver dig og entreprenøren et godt fælles grundlag for at finde ud af, hvor du kan opnå besparelser.

Mål med IC-Meter

Med en måleboks fra IC-Meter kan I på en nem måde blive opmærksomme på de faktorer, der kan være med til at skabe et dårligt og problematisk indeklima i bygningen.

I Danakon kan vi hjælpe dig med at få installeret en måleboks fra IC-Meter. Måleboksen måler, analyserer og visualiserer indeklimaet i et rum eller en bygning online.

Konceptet består af en målerboks, en serverløsning, en app og et website. Resultaterne kommunikeres til dig via smartphone eller PC. IC-Meter uploader målingerne via dit internet eller GSM.

Kontakt Jacob Wibroe for at høre mere om køb, leje og installation af IC-Meter
på tlf.: 61 68 44 28 eller mail: jw@danakon.dk

Indregulering

Er jeres bebyggelse vanskelig at varme op? Kommer der ikke varme i radiatorerne? Eller skal beboerne vente længe på det varme vand? Det er typiske symptomer på et dårligt eller slet ikke indreguleret varmeanlæg. Hos Danakon er vores teknikere eksperter i at indregulere både mindre og større, komplekse varme– og køleanlæg.

Få et varmeanlæg i fuld balance

Er der ubalance i et varmeanlæg finder Danakon en holdbar løsning. Det er nødvendigt at få foretaget en indregulering for at få et varmeanlæg i fuld balance. Så vil alle i bygningen få lige adgang til varmen, og samtidig opleve en varmebesparelse, da varmetabet fra rørene mindskes.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.
Udfyld nedenstående formular, så svarer vi dig hurtigst muligt.

  Kontakt os

  Danakon a/s
  Rådgivende Ingeniører FRI

  Adresse

  Sengeløsevej 4
  2630 Taastrup

  Telefon
  p
  CVR

  83 13 26 12